Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
2 februari 2023
Agenda
Active

Perioden met zon en in de noordoostelijke helft plaatselijk wat regen

Geplaatst op: 9 november 2020

Er zijn perioden met zon, in de noordoostelijke helft is er meer bewolking en valt plaatselijk wat regen. De middagtemperatuur ligt tussen 14°C in het noorden en 18°C in het zuidoosten en daarmee is het zacht voor de tijd van het jaar. De wind is zuidoostelijk en zwak tot matig.

In de nacht naar dinsdag zijn er brede opklaringen. Op veel plaatsen ontstaat mist. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 4°C in het noordoosten tot 10°C in het zuidwesten. De wind is oost tot zuidoost en zwak, in het noordelijk kustgebied matig.

Dinsdag begint de dag op veel plaatsen met mist. Deze trekt in de loop van de ochtend langzaam op, maar op veel plaatsen blijft het nevelig en bewolkt. In de ochtend bereikt een gebied met af en toe regen het zuidwesten. Dit gebied trekt in de loop van de dag noordoostwaarts. De middagtemperatuur loopt uiteen van 10°C in het noordoosten tot 16°C in het zuidoosten. De wind is zuidoost en zwak tot matig. In de middag draait de wind vanuit het zuidwesten naar zuidwest. (Bron: KNMI)

Gepubliceerd door Robert Jansema
Leistra