Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
20 april 2024
Agenda
Active

JY verkoopt kerstbomen om wensen te laten uitkomen

Geplaatst op: 1 december 2020

Stichting JY in Vollenhove verkoopt van 5 tot en met 12 december kerstbomen voor het goede doel. “Koop je een kerstboom bij JY, dan help je ook een ander. Met een deel van elk aankoopbedrag zorgt ze voor lichtpuntjes, juist voor diegene die het in deze tijd goed kunnen gebruiken”, vertelt Yvonne Meijer namens JY.

Het zijn net zoals vorig jaar weer de meest volle kerstbomen volgens JY: “Prachtige Nordmannen en Blauwsparren in allerlei lengtes. Kwalitatieve bomen rechtstreeks van de kweker, lekker dichtbij huis én voor een mooie prijs.”

“De opbrengst gaat naar mensen die wel wat extra’s kunnen gebruiken vertelt”, vertelt Yvonne. “Een droom of lang gekoesterde wens uit laten komen voor een dierbare vriend, je oudste zus, het gezin verderop in de straat of iemand anders die dichtbij je staat? Hoe mooi is dat? Stichting JY is op zoek naar al die wensen. Of het nu gaat om grote, gekke, kleine, integere, spannende of liefdevolle wensen. Alles mag! Heb jij een wens voor iemand die wel een lichtpuntje kan gebruiken? Stuur ons dan je wens per mail naar wensboom@stichtingjy.nl”

Van 5 tot 12 december, van 10 tot 15 uur is men welkom aan de Weg van Rollecate 17a in Vollenhove. “Kom langs en kies zelf jouw ideale boom. Er zijn er genoeg. We maken er gezellige dagen van, natuurlijk met gepaste maatregelen. Wil je je boom graag thuis laten bezorgen, ook dat kan. Voor een kleine meerprijs staat hij dezelfde dag bij je voor de deur”, sluit Meijer af.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra