Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
23 april 2024
Agenda
Active

Oene Akkerman terug in gemeenteraad

Geplaatst op: 3 december 2020

Foto: BGL

Oene Akkerman zal de vrijgekomen functie als raadslid, voor de coalitiepartij BuitenGewoon Leefbaar in de Gemeente Steenwijkerland, gaan vervullen. Akkerman vervangt Jeannette Top, die onlangs genoodzaakt was te stoppen als raadslid wegens gezondheidsredenen.

“Jammer dat Jeannette Top om gezondheidsredenen stopt. Toen de vraag kwam of ik haar plaats in de raad wilde innemen kwam dat best onverwacht. Ik heb goede herinneringen overgehouden aan mijn eerdere periode in de raad. De rol van wethouder paste me niet, de rol van raadslid past me beter. Alles overwegende, neem ik graag weer plaats in de raad”, aldus Akkerman.

De huidige fractie en het bestuur van BuitenGewoon Leefbaar is zeer verheugd dat Oene weer in de raad wil plaatsnemen: “Er volgen nog lastige onderwerpen en te nemen besluiten in de raad de komende tijd. Het is fijn dat Oene met zijn ervaring en dossierkennis de fractie weer compleet maakt.”

In de raadsvergadering van 15 december 2020 zal het afscheid plaatsvinden van Jeannette Top en zal Oene Akkerman als nieuw raadslid worden beëdigd.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra