Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
25 april 2024
Agenda
Active

Sinterklaas bezoekt CKC De Wiedewereld

Geplaatst op: 4 december 2020

Vol verwachting waren de kinderen van Kindcentrum de Wiedewereld in Sint Jansklooster afgelopen donderdag: zouden Sint en Piet wel op het Kindcentrum komen in deze coronatijd? Een grote intocht was niet mogelijk, maar Sint en Piet kwamen gelukkig wel op bezoek en het werd een hele gezellige ochtend.

Alle kinderen, van de peuters tot groep 8, stonden in een erehaag in de gang om hen te verwelkomen. Sint en Piet gingen als eerst bij de peuters op bezoek. Heel informeel voerden ze gesprekjes met de kleintjes terwijl die aan het spelen waren. Vervolgens ontvingen Sint en Piet kleine groepjes kinderen van de onderbouw. Verbaasd waren de kinderen dat Sint niet alleen hun namen wist, maar dat hij ook hun ouders bij naam kon noemen. Tot slot waren de kinderen uit de bovenbouw aan de beurt. Zij hadden de hele ochtend al hun surprises gedeeld, maar even praten met Sint en Piet blijft leuk!

Voor veel kinderen is echter het hoogtepunt van de ochtend als Piet in de pauze met hen op het plein gaat meespelen! Sinterklaas gaf aan volgend jaar toch weer liever met zijn paard Ozosnel langs te komen. Natuurlijk gaven de kinderen van de Wiedewereld hem daar helemaal gelijk in.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra