Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
1 december 2022
Agenda
Active

VVD wil oplossing voor vuurwerkoverlast Zwartsluis

Geplaatst op: 23 maart 2021

De VVD wil dat er een einde komt aan de vuurwerkknallen in Zwartsluis. De liberalen vragen komende donderdag in de gemeenteraad of het college van de overlast op de hoogte is en welke acties zijn ondernomen om de stilte in het dorp terug te krijgen.

“Al vele maanden wordt Zwartsluis geteisterd door enorme vuurwerkknallen. Op de meest vreemde tijdstippen hoor je knallen waardoor je je soms net in een oorlogsgebied waant. Kinderen schrikken wakker en ouderen worden uit hun slaap gehouden. De VVD wil dat deze situatie stopt en dat de rust in de samenleving terugkeert”, schetst de partij onder leiding van fractievoorzitter John Smits.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Leistra