Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
27 september 2022
Agenda
Active

Lichaam overleden vrouw naar ziekenhuis voor nader onderzoek

Geplaatst op: 31 maart 2021

De recherche heeft het lichaam van de vrouw die vanmiddag is overleden tijdens een rietbrand over laten brengen naar het ziekenhuis.

Het lichaam zal daar nader worden onderzocht. Het lijkt vooralsnog te gaan om een catastrofaal ongeval. Het onderzoek in het rietland tussen Sint-Jansklooster en Belt-Schutsloot is inmiddels afgerond.

Aan de Barsbeek in Sint-Jansklooster werd woensdagmiddag riet gesneden. Het is gebruikelijk en toegestaan dat rietafval na afloop van de werkzaamheden wordt verbrand. Echter grepen de vlammen zó snel om zich heen, dat de rietsnijders de situatie niet meer onder controle hadden. Uiteindelijk heeft dit het leven gekost van één aanwezige.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Leistra