Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
21 september 2023
Agenda
Active

Schutsloterpad veiliger en comfortabeler gemaakt

Geplaatst op: 1 april 2021

In Belt-Schutsloot is deze week het nodige werk verricht aan het Schutsloterpad. Zes opritten naar de bruggetjes zijn verlengd.

Volgens Dorpsbelangen was het Schutsloterpad bijna een survivalpad: “De opritten waren enorm steil en daardoor gevaarlijk. Het probleem is al jarenlang bekend bij de gemeente Steenwijkerland. Gelukkig wordt er nu wat aan gedaan.”

De vorige opritten waren twee meter lang. De vernieuwde opritten worden nu vier meter lang waardoor men soepel de brug op kan fietsen of wandelen. In totaal worden zes bruggetjes voorzien van langere opritten. De bruggen zelf worden niet aangepakt.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Leistra