Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
27 juli 2021
Agenda
Active

Univé is terug in Vollenhove

Geplaatst op: 9 juli 2021

Reportage: Erik Driessen

(Adv.) Opvallend voertuig vrijdagochtend op de parkeerplaats bij De Burght: het blijkt de camper van Univé Stad en Land. Drie jaar nadat het kantoor in het centrum van Vollenhove de deuren sloot, is de verzekeraar terug. Elke vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur staat de camper van het bedrijf bij De Burght.

De verzekeraar sloot de afgelopen jaren negen van de 21 regiokantoren, maar investeert desondanks volop in de binding met de achterban. De camper is daarvan sinds mei een belangrijk onderdeel, vertelt Carin Visser, die bijna dagelijks met het voertuig op pad is. Ze staat op maandag in Winschoten, dinsdagochtend in Ommen, dinsdagmiddag in Nieuwleusen en woensdag in Nijverdal. “En nu staan we voor de derde vrijdag op rij in Vollenhove. We merken overal dat de mensen deze mogelijkheid waarderen, vooral mensen die niet zo handig zijn met de computer en internet.”

Deze vrijdag krijgt Carin assistentie van Gerard Dikken. De inwoner van Vollenhove werkt in een andere regio, maar opereert nu vanuit zijn eigen woonplaats. Hij heeft net de eerste afspraak van de dag achter de rug. “Je kunt voor alle vragen in de camper terecht. In deze periode van het jaar moet je denken aan de reisverzekering, maar ook voor offertes of informatie kun je altijd binnenlopen”, vertelt Gerard.

Die laagdrempelige mogelijkheid past bij Univé Stad en Land, zegt de Vollenhovenaar. “Wij willen dichtbij de mensen staan en dat doen we op verschillende manieren. Univé is actief bij evenementen en activiteiten, ondersteunt goede doelen en is ook met deze camper zichtbaar in de samenleving. Ook met deze camper staan we bij de nodige activiteiten”, vertelt Gerard, die in het verleden ook het Univé-kantoor in Vollenhove een tijd bemenste.

In de camper kan een kantoordeel worden afgesloten, zodat een persoonlijk gesprek altijd mogelijk is. De medewerkers hebben alle informatie en systemen bij de hand om klanten goed van dienst te zijn. “Je kunt bij ons binnenlopen, waarbij de voorkeur wel heeft om even een afspraak te maken. Dat kun je via onze website doen of via telefoonnummer 088-552 03 03. We merken dat vooral ouderen deze faciliteit heel prettig vinden. Een deel van de vragen heeft met de zorgverzekering te maken.”

De camper is dus elke vrijdag te vinden bij De Burght, maar in verband met de vakantieperiode niet in de eerste drie weken van augustus.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Leistra