Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
27 juli 2021
Agenda
Active

Venose Loop mikt op doorgaan van evenement

Geplaatst op: 14 juli 2021

Als de omstandigheden het toelaten, wordt de VENOseloop dit jaar wel gehouden. De hardloopwedstrijd kon vorig jaar niet doorgaan, maar de organisatie hoopt dit jaar wel de inschrijving te kunnen openenen.

Het bestuur van de VENOseloop schrijft: “Achter de schermen houden we de corona-updates goed in de gaten, maar door de wisselende berichten is het lastig om een besluit te nemen. Het doel is om dit jaar een VENOseloop te organiseren! We willen jullie alvast vragen om de tweede zaterdag van oktober (9 oktober 2021) te reserven in de agenda. Na de persconferentie/update van 13 augustus komen we hierop terug en kunnen we hopelijk de inschrijving openen.”

Gepubliceerd door Robert Jansema

Leistra