Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
19 oktober 2021
Agenda
Active

GGD IJsselland sluit testlocatie Steenwijk

Geplaatst op: 15 september 2021

GGD IJsselland sluit per 1 oktober de testlocatie in Steenwijk. “Je kunt je hier nog tot en met donderdag 30 september laten testen”, deelt projectmanager Bart Goldsteen mee. Wie in één van deze beide gemeenten woont kan vanaf oktober bijvoorbeeld terecht in Meppel. “Het blijft dus mogelijk om je in de buurt van je eigen gemeente bij de GGD te laten testen”, geeft Goldsteen aan.

In de regio IJsselland blijven na de sluiting van Steenwijk en Raalte nog vijf testlocaties geopend: Zwolle, Deventer, Hardenberg, Ommen en IJsselmuiden. De huidige testlocatie in Zwolle verhuist deze maand van de Rieteweg (IJsselhallen) naar de Paxtonstraat 17 op bedrijventerrein Marslanden. Deze nieuwe testlocatie wordt op dinsdag 21 september in gebruik genomen. De teststraten in de IJsselhallen zijn op maandagmorgen 20 september voor het laatst toegankelijk.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Leistra