Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
19 oktober 2021
Agenda
Active

Actiegroep pleit voor starterswoningen in Klooster

Geplaatst op: 16 september 2021

(Ingezonden) Het is in Sint Jansklooster inmiddels wel bekend dat met de problemen rondom de huidige woningmarkt het vrij lastig is om nu aan een betaalbare starterswoning te komen.

Daarnaast worden steeds meer huizen overboden door mensen van “buitenaf”, waardoor wij als jongeren van Sint Jansklooster èn als starters geen kans maken. Wij willen daarom graag actie ondernemen!

In en rondom Sint Jansklooster zijn een aantal geschikte plekken waar naar ons idee kan worden gebouwd. Daarom is er alvast contact gezocht met de gemeente en het eerste gesprek was positief!

Om aan te kunnen tonen dat er ook degelijk vraag is naar starterswoningen in ons dorp, willen we graag een lijst opstellen met geïnteresseerden. Hoe meer mensen zich namelijk aanmelden, hoe urgenter het probleem.

Dus als jij/jullie graag een huis zou(den) willen binnen de komende drie jaar en je ook graag actie wilt ondernemen, mail dan je na(a)m(en) en eventuele aanvullende reactie door naar starterswoningklooster@gmail.com. Wees gerust, na je opgave zit je nog nergens aan vast.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Leistra