Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
25 april 2024
Agenda
Active

Barskopfeest strikt Kris Kross voor jubileumeditie

Geplaatst op: 22 september 2021

Naast Ronnie Ruysdael, The Party Anmimals en Melrose komt ook dj-trio Kris Kross Amsterdam naar het Barskopfeest in Sint Jansklooster. Het evenement staat voor 13 november op de agenda en viert dit jaar haar 10-jarig jubileum. 

Het Barskopfeest werd in 2011 voor de eerste keer gehouden en werd vernoemd naar de gelijknamige keet Barskop. Het feestje trok 50 bezoekers en een vervolg bleek de moeite waard. In 2013 werd de organisatie overgedragen aan het derde en vierde team van de lokale voetbalvereniging VHK, met als doel het spekken van de clubkas. In 2016 verruilde het feest van locatie. De tent aan de Barsbeek bood geen genoeg ruimte meer om alle feestgangers te kunnen onderbrengen. Daarom verhuisde het muziekfestijn naar het evenemententerrein aan de Monnikenweg.

Sinds 2017 heeft het Barskopfeest een eigen stichting. De afgelopen edities is er hard aan de weg getimmerd om het feest grootschaliger aan te pakken. Niet zonder succes: de laatste editie trok meer dan 1500 bezoekers naar het evenemententerrein.

Meer info en tickets? Klik hier.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra