Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
25 april 2024
Agenda
Active

Prikbus komt nogmaals naar Sint Jansklooster

Geplaatst op: 5 oktober 2021

Op 12 en 13 oktober bezoekt GGD IJsselland met haar vaccinatiebus opnieuw Sint Jansklooster om iedereen die dit wil op een laagdrempelige manier de kans te bieden zich te laten vaccineren tegen corona.

Iedereen vanaf 12 jaar kan op de volgende dagen terecht voor een eerste of tweede prik:

Dinsdag 12 oktober: Sint Jansklooster, (VHK) Van Ommenstraat 2a, 9.00 tot 15.30 uur.

Woensdag 13 oktober: Sint Jansklooster, (VHK) Van Ommenstraat 2a, 13.00 tot 19.30 uur.

Diana de Groot namens de GGD: “Als je voor de tweede prik komt, houd er dan wel rekening mee dat er tussen je eerste en tweede prik minimaal drie weken zit. Je kunt kiezen tussen het mRNA-vaccin en het Janssen-vaccin. Wanneer je je eerste prik in de bus hebt gehad, kun je (met afspraak) voor je tweede vaccinatie terecht bij één van de vaste locaties van GGD IJsselland.”

De Groot vult aan: “Voor kinderen van 12 tot en met 15 jaar geldt dat er een volwassene bij moet zijn. Jongeren van 16 en 17 jaar mogen alleen komen. Voor het laten vaccineren is een geldig legitimatiebewijs verplicht, Dit geldt ook voor kinderen. En vergeet je mondkapje niet.”

Op de vraag hoeveel mensen uit Sint Jansklooster zich vorige maand lieten prikken bij de prikbus heeft de redactie nog geen antwoord ontvangen van de GGD.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra