Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
19 oktober 2021
Agenda
Active

Hoeveel inwoners van Klooster maakten gebruik van ‘prikbus’?

Geplaatst op: 7 oktober 2021

Op 12 en 13 oktober bezoekt GGD IJsselland met haar vaccinatiebus opnieuw Sint Jansklooster om iedereen die dit wil op een laagdrempelige manier de kans te bieden zich te laten vaccineren tegen corona.

Het is niet de eerste keer dat de bus naar het dorp komt. Op 15 en 16 september was de GGD ook met de bus aanwezig. Uit navraag blijkt dat er toen 88 inwoners van Sint Jansklooster een prik hebben gehaald. Dat aantal is voldoende voor de GGD om weer terug te komen.

Mensen die vorige maand een eerste prik hebben gekregen, kunnen nu de keuze maken om volgende week een tweede vaccin te halen. Aanvullende informatie over de prikbus is hier te vinden.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Leistra