Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
19 oktober 2021
Agenda
Active

Sursum Corda weer begonnen met repetities

Geplaatst op: 8 oktober 2021

Christelijk gemengde zangvereniging Sursum Corda  in Sint Jansklooster is blij en verheugd dat ze weer van start kon gaan met haar wekelijkse repetities. Na anderhalf jaar van stilte mogen de leden hun stemmen weer gebruiken om Gods lof te bezingen. Het koor hoopt op een goede en zangrijke tijd onder leiding van haar dirigente Petra Belt-Verweij.  

Het koor, dat al meer dan 75 jaar bestaat, kan best wat versterking gebruiken. Tineke van der Linde vertelt: “Wat zou het mooi zijn als er meer zangers en zangeressen aan het koor toegevoegd kunnen worden om zo nog menig jaar haar koorklanken ten gehore te kunnen brengen. Twee uurtjes in de week van 19.30 uur tot 21.30 uur op woensdagavond in het dorpshuis ‘ Sint Janskamp’ te Sint Jansklooster. Iedereen die van zingen houdt is van harte welkom.”

Sursum Corda doet ook mee met de Rabobank ClubSupport. Stemmen kan van 4 oktober tot en met 25 oktober.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Leistra