Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
19 oktober 2021
Agenda
Active

Politie vermoedt brandstichting auto in fabriekshal

Geplaatst op: 11 oktober 2021

Foto facebook Brandweer Vollenhove

De politie vermoedt dat de brand zondagochtend in de leegstaande fabriekshal aan De Weyert is aangestoken. Daar brandde een auto uit met veel rookontwikkeling. De brand was al gauw onder controle. Brandweerkorpsen uit de directe regio versterkte de lokale brandweer bij het bluswerk. De politie doet nu buurtonderzoek om te achterhalen hoe de brand is ontstaan.

Agenten van de Forensische Opsporing doen momenteel onderzoek, om te kijken wat er exact is gebeurd. Vanwege het lopen onderzoek kan de politiek nu nog geen verdere mededelingen doen. Mensen worden opgeroepen  zicht te melden als zij meer informatie hebben en/of beeldmateriaal hebben van het voorval. Dat kan via 0900- 8844 maar ook anoniem via M, 0800- 7000.

Een persoon is nagekeken door Ambulance IJsselland ivm rookinhalatie, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Gepubliceerd door Bas Jansen
Leistra