Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
19 oktober 2021
Agenda
Active

Connected nodigt liefhebbers uit voor open repetitieavond

Geplaatst op: 13 oktober 2021

Liefhebbers die graag zingen in een gezellig koor kunnen langskomen bij de open repetitieavond van Connected. De repetitieavond is op 25 oktober om 19.45 uur in de Johanneskerk te Sint Jansklooster.

Marion During vertelt namens het koor: “Connected bestaat uit 20 koorleden en staat onder leiding van dirigent Mirjam Abbes en pianist Evert-Jan de Graaf. We zingen christelijke liederen die veelal uit de opwekkingsbundel komen of van Sela. We werken graag mee aan een kerkdienst of verzorgen zelf een optreden. Het koor is op zoek naar enthousiaste zangers van alle stemsoorten.”

Ben je benieuwd of zingen bij Connected iets voor jou is? Koorervaring is niet nodig, en je hoeft ook niets van tevoren in te studeren. Wij nodigen iedereen die zingen leuk vindt van harte uit om aan deze open repetitieavond deel te nemen. We beginnen om 19.45 in de Johanneskerk. Opgave is niet nodig. Wil je meer informatie, neem dan even contact op via ZanggroepConnected@hotmail.com

Gepubliceerd door Robert Jansema
Leistra