Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
25 april 2024
Agenda
Active

Wensboomdag bij Stichting JY in Vollenhove

Geplaatst op: 23 november 2021

(Ingezonden) Zaterdag 4 december 2021 mag in de agenda. Stichting JY houdt dan voor de vierde keer haar Wensboomdag. Van 10 tot 16 uur is jong en oud van harte welkom in Vollenhove voor een gezellige en sfeervolle dag in kerstsferen. Waar het tijdens de Wensboomdag werkelijk om draait is aandacht hebben voor mensen om je heen. Doe een wens voor een ander, bekend of onbekend. Hang een wens in de wensboom en wie weet, misschien komt er een droom voor je uit of bezorg je iemand de kerst van zijn leven!

De decembermaand staat vooral in het teken van geven. Het is een maand waarin je de mensen om je heen omarmt en samen mooie dagen met elkaar doorbrengt. Stichting JY doet in de decembermaand graag wat extra’s. Ze wil graag kleine wensen vervullen of gewoon een speciaal moment waarmaken. Grootse wensen of kleine wensen. Gekke, avontuurlijke, actieve of liefdevolle wensen. Het maakt niet uit, elke wens mag in de wensboom. Of die nu voor jezelf of voor een ander is. Het doel is een glimlach op het gezicht van een ander of een fijn gevoel voor iemand die het verdient of goed kan gebruiken.

Een hele dag in kerststemming

De Wensboomdag is een dag vol kerstactiviteiten voor iedereen. Je kunt marshmallows roosteren boven een vuurkorf, genieten van de gezellige live muziek, (kinder)kerstknutsels maken, meedoen aan de muziek workshop van de fanfare of smullen van warme chocolademelk met huisgemaakte lekkernijen. Kerstshoppen kan ook. Er zijn verschillende sfeervolle kraampjes met handgemaakte producten. Ook bij Pand 17 zijn er allerlei spullen met liefde met de hand gemaakt. Houten bankjes, rendieren, versieringen voor in de boom en kerstkransen voor aan de deur. Er is van alles te koop. En zoek je iets specifieks? Dan maakt Pand 17 dat voor jou op maat.

Kerstwensbomen

Ok dit jaar verkoopt JY kerstbomen. Hiervoor heeft heel Vollenhove een speciale flyer in de bus gehad. De opbrengst van de verkoop van de bomen gebruikt JY om straks al die wensen uit te laten komen. Het zijn prachtige en kwalitatieve bomen, rechtstreeks van de kweker en voor een aantrekkelijke prijs. Bestel je nu een kerstwensboom, dan mag je tijdens de wensboomdag jouw ideale boom uitzoeken. Uiteraard zijn er voldoende bomen om ook zo aan te komen waaien zonder vooraf te bestellen.

Ben je er bij?!

Het mag duidelijk zijn. De Wensboomdag van JY is niet zomaar een dag. Het wordt een feestelijke en magische dag, met de wensboom als stralend middelpunt. Kom ook, geniet met ons mee én maak tegelijkertijd kennis met alles wat Stichting JY doet en waar ze voor staat. Waar en wanneer? Zaterdag 4 december van 10.00 – 16.00 uur aan de Weg van Rollecate 17a in Vollenhove.

Kun je er 4 december niet bij zijn, maar heb je wel een wens? Tot 8 december kun je jouw wens in de wensboom hangen. Dat kan door te bellen, mailen via wensboom@stichtingjy.nl of via de speciale wensbrievenbus. Anoniem een wens doen mag ook. Uiteraard gaan we met de wens en andere gegevens vertrouwelijk om. De activiteiten zijn gratis.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra