Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
28 maart 2024
Agenda
Active

Weer volop leven in de brouwerij bij de VOC

Geplaatst op: 24 november 2021

Bij De Vollenhoofsche Ondernemers Club (VOC) is weer volop leven in de brouwerij. Nadat de vereniging de afgelopen jaren nogal was ingekakt hebben de lokale ondernemers er samen weer de schouders onder gezet. 

André Spans was tot vorig jaar nog het enige overgebleven bestuurslid van de VOC. “De vereniging had veel neventaken. We trokken niet meer veel op met elkaar en het versplinterde nogal. Toen heb ik als enig overgebleven bestuurslid enkele oud-bestuursleden benaderd om de club nieuw leven in te blazen”, vertelt Spans.

Hij benaderde Jos Lok en Christo Drok en dat bleek succesvol. Lok is benoemd tot voorzitter, Drok is penningmeester en Spans mag zich secretaris noemen. Ze zijn om tafel gegaan met leden van de VOC en potentiële leden om ze weer bij de club te betrekken.

“Met VOC 2.0 willen we nu vooral netwerken met elkaar, kennis en ervaringen delen, ondernemersdagen organiseren en er zijn voor alle ondernemers. We hadden het imago dat we er alleen zijn voor de winkeliers, maar ook veel bedrijven op het industrieterrein zijn lid”, vertellen de nieuwe bestuursleden.

Het bestuur richt zich nu op het welzijn van het winkelgebied en het bekijken van mogelijkheden voor nieuwe industriegrond. Daarnaast blijven de 60 ondernemers van de VOC ook zichtbaar voor de burgers van het stadje. “Voor volgend winter willen we bijvoorbeeld de entree van Vollenhove en het winkelgebied voorzien van mooie verlichte bogen en een grote kerstboom”, aldus de leden.

Het moge duidelijk zijn: de VOC is weer helemaal terug in de wedstrijd en staat weer te popelen om ondernemers van dienst te zijn.

Het bestuur bestaat momenteel uit de volgende leden:

Jos Lok – Voorzitter
André Spans – Secretaris
Christo Drok – Penningmeester
Cees Tuytel – algemeen bestuurslid
Bert Dragt – algemeen bestuurslid
Rick Hendrix – algemeen bestuurslid
Roy Visscher – algemeen bestuurslid
Ruben Straatman – algemeen bestuurslid
Barry Heetebrij – algemeen bestuurslid

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra