Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
29 maart 2024
Agenda
Active

Zoektocht naar nieuwe dahliakoningin Vollenhove gestart

Geplaatst op: 7 maart 2022

Wil jij een jaar lang het nieuwe gezicht zijn van het Corso in Vollenhove? Ben jij 16 jaar of ouder? Geef je dan nu op!

Je opent niet alleen het Bloemencorso, maar bent het hele jaar betrokken bij vele andere activiteiten zoals: feestelijkheden in- en rond de Corsoweek, het Frommelcorso, de Corso Expo, Sint-Maarten, Pinksterrijden en Paaseieren zoeken.

Net als andere jaren kun je volledig anoniem solliciteren naar deze droomfunctie. Het is tenslotte een erebaan! De gekozen Dahliakoningin presenteert zich dit jaar voor het eerst aan het publiek tijdens de kick-off van het Corso seizoen; de Corso Expo. Houd vrijdagavond 29 april dus alvast vrij in je agenda! Naast de onthulling van de Dahliakoningin, presenteren de wagenbouwers deze avond hun ontwerpen voor komend jaar.

Ben jij degene die wij zoeken? Stuur dan nu je motivatiebrief met foto naar Mariska Hoogstede via: mariska.hoogstede@corsovollenhove.nl en wie weet ben jij het nieuwe gezicht van Corso Vollenhove. Opgeven kan tot 26 maart. De gesprekken vinden in week 13 en 14 plaats. Voor vragen en/of meer informatie kun je ook bij Mariska terecht.

Dahliaprins- en prinses verkiezing

Ook zoeken wij weer een leuke Dahliaprins- en prinses die dit jaar het Kindercorso willen openen en net zoals de Dahliakoningin allerlei andere activiteiten het jaar rond gaandoen. Dit jaar zullen de Dahliaprins- en prinses zoals vanouds in de feestweek bekend worden gemaakt. Verdere informatie volgt tegen die tijd. Houd onze social media dus in de gaten!

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra