Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
25 april 2024
Agenda
Active

Johanneskerk zoekt donateurs voor noodopvang

Geplaatst op: 8 maart 2022

Het Christian Elim Center in Lwowek Slaski (Polen) is voor velen van de Johanneskerk en uit Sint Jansklooster een bekende plaats. Al meerdere jaren is er een hechte vriendschap met Elim Center. Zij bereiden zich nu voor om vluchtelingen uit Oekraïne op te vangen, veel hulp is daarbij nodig.

Elim Center heeft ons om hulp gevraagd mee te helpen deze mensen te ondersteunen. Het raakt ons hart als we de beelden zien en de schrijnende verhalen horen. Samen de handen in één slaan, betekent veel voor onze medemens in nood.

Doet u met ons mee, om het werk van Elim Center te ondersteunen? Het Christian Elim Center is volledig afhankelijk van giften. In de afgelopen coronaperiode hebben zij ook vrijwel geen inkomsten kunnen ontvangen.

U kunt helpen door een gift te geven/over te maken die nodig zijn voor de directe kosten voor deze noodopvang o.a voor eten en drinken en wat nog meer nodig is.

Zondag 13 maart zal hiervoor in samenwerking met de diaconie een collecte worden gehouden. Ook kunt u een gift overmaken op bankrekeningnummer van de diaconie: NL79RABO0301806276 o.v.v hulp Oekraïne.

Heeft u vragen dan kunt u terecht bij Willy Weijs-Hoogstede. Tel. 0655934791

Wanneer wij vernemen dat Elim Center meer hulp nodig heeft in de vorm van goederen of iets dergelijks, dan laten wij weer van ons horen.

Willy Weijs, in samenwerking met Luut van Dalen en Hans van Benthem

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra