Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
28 juni 2022
Agenda
Active

Leden PSV strijden om clubkampioenschap

Geplaatst op: 4 april 2022

Van links naar rechts; Julia Vermue, Liv van Benthem en Ilona Altena.

Zaterdag werd in de manege van Paarden Sportvereniging Vollenhove gestreden voor de verschillende titels tijdens de clubkampioenschappen.

Bij de bixie ruiters ging de titel ‘Bixie talent’ naar Liv van Benthem met haar pony Hofstee’s Melody. Liv wist zowel bij het bixie springen als bij de bixie dressuur een 1e prijs in de wacht te slepen.

Vayen Altena mocht een 2e prijs in ontvangst nemen bij de bixie dressuur.

Bij de pony’s ging de titel ‘Algemeen clubkampioen 2022’ naar Ilona Altena met haar pony Sylvester. Ilona wist een goede dressuurproef te rijden en ook foutloos te blijven tijdens het springen.

De titel ‘Dressuurkampioen pony’s 2022′ wist Tara van der Linde met Buitenstee’s Doerak in de wacht te slepen. Een 2e prijs was er voor Mirthe te Paske met Boyke, 3e werd Indy Oosterveld met Celine. De 4e prijs ging naar Lotte Spans met Medusa V, Sophie Teekens wist de 5e prijs in de wacht te slepen met haar pony Anne van de Lohofte.

Rens Odink mocht op de hoogste trede plaats nemen en de titel ‘Springkampioen pony’s 2022′ in ontvangst nemen. Rens rijdt Eikenhorst’s Liza. Een 2e plek was er voor Ilona Altena met Sylvester, gevolgd door Sofie Teekens met haar andere pony Cherel. Tara van der Linde werd 4e met haar pony Tessa.

Ook bij de paarden werden de verschillende titels verdeeld. De titel ‘Algemeen clubkampioen 2022′ werd gewonnen door Julia Vermue met haar paard Haley’s Comet.

Kim Altena deed goede zaken tijdens de dressuur. Zij wist de titel ‘Dressuurkampioen paarden 2022′ te winnen. Kim rijdt op haar paard Avance. Een 2e plek in de dressuur was er voor Julia Vermue met Haley’s Comet, 3e werd Marijke Lok met Dolce Vita. Daphne van der Linde wist de 4e prijs in de wacht te slepen met haar paard Kristal Zelma, de 5e prijs was voor Malon Weijs met Wanel.

De titel ‘Springkampioen paarden 2022′ was voor Julia Vermue met haar paard Haley’s Comet.

Tijdens de feestavond werden niet alleen de prijzen uitgereikt, maar werd ook de ‘Vrijwilliger van het jaar’ gekozen. Deze titel wordt jaarlijks door de ‘oud’ vrijwilliger van het jaar gekozen. Johannes Romkes had de eer dit jaar om een vrijwilliger naar voren te schuiven namelijk Bert Bovendeur.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Leistra