Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
28 juni 2022
Agenda
Active

Lok Installatietechniek zet Vredenburg Ruinen voort

Geplaatst op: 8 april 2022

Jos en Petra Lok van Lok Installatietechniek uit Vollenhove, zetten werk en kennis van Vredenburg Ruinen voort. Voor Peter Vredenburg komt hiermee een einde aan zijn bedrijf: “Het is mooi geweest, ik ben blij dat ik ons bedrijf en mijn medewerkers een toekomst kan bieden met deze overname.”

Jos Lok: “We zijn erg blij met deze uitbreiding en hebben zo ons verzorgingsgebied uitgebreid naar Meppel, Ruinen en omstreken. Vredenburg is gespecialiseerd in oplossingen voor woningbouwcoöperaties, dat is een mooie aanvulling voor ons bedrijf. Het is momenteel een uitdaging om aan de marktvraag te voldoen. Het verduurzamen van bedrijfspanden en woningen is in toenemende mate belangrijk geworden nu mensen het energieverbruik gaan voelen in hun portemonnee. Een aantal goede vakmensen zijn zo heel welkom, we vinden het een compliment dat alle medewerkers ervoor gekozen hebben om ons team te komen versterken’

Peter Vredenburg laat zijn bedrijf na 35 jaar met een gerust hart achter in Vollenhove en wat gaat hij doen? “Samen met mijn vrouw zetten we mensen graag in beweging door ons bedrijf Bike Totaal in Havelte en samen een beetje meer gaan genieten is niet verkeerd. En als ze in Vollenhove mijn hulp nodig hebben dan sta ik er.”

Lok installatietechniek BV richt zich op duurzame energietechnieken voor gebruikers van bedrijven en woningen. Hierbij werken ze aan nieuwbouw projecten, verbouw en onderhoud.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Leistra