Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
2 februari 2023
Agenda
Active

Kampioenschap voor volleybalmeiden VVSA B1

Geplaatst op: 14 mei 2022

(Ingezonden) Afgelopen zaterdag hadden meiden B1 van VVSA hun laatste wedstrijd van het seizoen. Wij moesten in en tegen Wijthmen.Om kampioen te worden zat er maar ‘één ding op: winnen! De eerste set verliep goed voor ons. We namen direct het initiatief en hielden de eerste set in handen (14-25).

De tweede set ging niet zo voortvarend als de eerste set. Door flink terug te knokken hadden we bijna de 2e set in the pocket, maar was Wijthmen net wat sterker en wonnen zij de 2e set met 26-24. De volgende set namen wij direct weer het initiatief. Door goede opslagen en mooie aanvallen hadden wij snel een voorsprong en gaven die niet meer weg (12-25).

In de laatste set was de strijdlust bij de tegenstander weg en konden wij makkelijker uitlopen en wonnen we de 4e set met 7-25. Daardoor werd de eindstand 3-1. Het hele seizoen hebben de meiden laten zien wat teamspirit en vechtlust is en daardoor terechte kampioenen!

Gepubliceerd door Robert Jansema
Leistra