Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
19 april 2024
Agenda
Active

Paardensportvereniging Vollenhove viert 50-jarig jubileum

Geplaatst op: 30 mei 2022

Vijftig jaar geleden, op 9 augustus 1972 werd Paardensportvereniging Vollenhove (PSV) opgericht. Dankzij vele vrijwilligers, fanatieke leden en enthousiaste besturen is de vereniging na 50 jaar met 100 leden nog steeds bloeiend te noemen. En dat moet gevierd worden.

Inmiddels is er een jubileumcommissie samengesteld en zijn de plannen gesmeed. Op vrijdag 9 en zaterdag 10 september organiseren we een feestelijk weekend om dit heugelijke feit met elkaar te vieren. Vrijdagavond beloofd een gezellige avond te worden voor en door leden op het terrein aan de Zuurbeek. Op zaterdagmiddag presenteren wij de vereniging op het evenemententerrein in Sint Jansklooster. Daarnaast zijn er diverse activiteiten voor jong en oud. Alle belangstellenden zijn deze middag uitgenodigd om samen met de vereniging het 50-jarig bestaan te vieren! Het weekend wordt afgesloten met een feestavond in de manege voor alle (oud)leden. Voorafgaand aan deze avond is er een receptie, waarvoor de uitnodiging volgt.

Jubileumboek – oproep!

De afgelopen 50 jaar zullen we bundelen in een jubileumboek. En daar kunnen we jullie hulp goed bij gebruiken! Heb je nog foto’s, anekdotes, verhalen of andere herinneringen aan PSV, deel het met ons voor 17 juni a.s. via jubileumpsvvollenhove@hotmail.com.

Tevens komen wij graag in contact met oud leden. Ken jij mensen die in de afgelopen 50 jaar een periode betrokken zijn geweest bij PSV? Dan ontvangen wij graag hun contactgegevens op bovengenoemd mailadres.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra