Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
28 maart 2024
Agenda
Active

Uitslagen Paardensport Vereniging Vollenhove

Geplaatst op: 13 juni 2022

Maaike van der Linde met Danville Z

Op Pinkstermaandag reisde Maaike van der Linde met haar paard Danville Z nog een keer af naar De Wijk. Het weer was niet zo best, maar de proeven daarin tegen wel! Met 211 en 198 punten in de klasse B dressuur wist ze deze klasse tweemaal te winnen. Omdat Maaike op zaterdag in De Wijk ook goed had gereden betekende dit dat ze ook de beste combinatie over beide dagen was in de klasse B dressuur!

En de succesvolle week was voor Maaike nog niet ten einde, op zaterdag 11 juni werden op Urk twee goede proeven in de klasse B gereden (208 en 207 punten) en werd ze opnieuw twee keer 1e!

Julia Vermue reed op Pinkstermaandag in Hattem. Julia had haar paard Haley’s Comet mee. In het springen (90 cm) wist Julia een 4e prijs te bemachtigen. Na een mooi rondje springen wist Julia ook een goede dressuurproef neer te zetten. Met 200 punten in de klasse B mocht ze een 1e prijs in ontvangst nemen.

Ook voor Julia was deze succesvolle week nog niet ten einde. Op zaterdag 11 juni werd er Eventing gereden in Vinkega. Met een goede dressuurproef, een foutloze cross en een foutloos springparcours mocht ze een 2e prijs in ontvangst nemen.

Esther Mondria reed in IJsselmuiden met haar paard Noor. Met een mooie score van 199 punten mocht Esther een 1e prijs in ontvangst nemen in de klasse B dressuur.

Lieke Stegeman kwam aan de start in de klasse L1 – DE dressuur. Haar pony Heidberg’s Nice Dancer heeft ze fijn aan het lopen. Met 187,5 en 186,5 punten werden twee 2e prijzen in de wacht gesleept.Vayen Altena liet zaterdag ook weer van zich horen. In de klasse AA – Bixie reed ze een mooie proef met haar pony Nancy. Met 82 punten werd ze in het grote deelnemersveld mooi 2e! Dat betekent ook dat Vayen aan de start mag komen tijdens de Regiokampioenschappen in Bentelo (16 juli).

In Hasselt werd dressuur gereden door verschillende ruiters van de vereniging. In de klasse M1 – DE was Noah Naberman met haar pony Joep goed op dreef. Met maar liefst 200 punten mocht ze een mooie 2e prijs in ontvangst nemen. Ook de tweede proef was goed voor goede punten, namelijk 197.

Sharon Bruintjes reed in dezelfde klasse mee. Ook zij wist moet haar pony Hoeve Erica’s Roelof twee mooie winstpunten in de wacht te slepen (186 en 187 punten).

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra