Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
3 februari 2023
Agenda
Active

Houtsma opent deuren van vernieuwde bakkerij

Geplaatst op: 20 juni 2022

Er breekt een nieuw tijdperk aan voor Bakkerij Houtsma. Nadat Bets en Douwe de winkel 50 jaar runden, is het na een flinke verbouwing aan Pieter en zijn vrouw Suzan om de zaak voort te zetten. Hun kinderen openden de zaak maandagavond door het stokbrood voor de deuropening door midden te breken. 

Daarna was het de beurt aan tientallen genodigden om een kijkje te nemen in de zaak. De reacties waren lovend. De winkel is dan ook modern ingericht en heeft daarnaast ook zitjes zodat liefhebbers in de bakkerij kunnen genieten van een kop koffie met een broodje of gebakje.

Afgelopen april overleed Douwe. Na die heftige periode stortten Pieter en Suzan zich op de modernisering van de bakkerij. Die plannen lagen er overigens al een poosje, maar door corona werden ze uitgesteld. Nu is de bakkerij klaar en ruim een keer zo groot als voorheen. Dinsdag kunnen klanten weer terecht aan de Kerkstraat voor vers brood, gebak en chocolade.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Leistra