Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
22 juli 2024
Agenda
Active

Vacature: leraar in opleiding IJsselrijk

Geplaatst op: 21 juni 2022

(Adv.) Wij hebben op kindcentrum Johannes Calvijn na de herfstvakantie 2022 plaats voor een vrolijke en enthousiaste Leraar In Opleiding (LIO) binnen de onderbouw. Ben jij onze tijdelijke collega die het leuk vindt om met kleuters om te gaan en hen wil begeleiden in de eerste stappen van het reguliere basisonderwijs in Genemuiden?

In het onderwijs dat je biedt kijk je vanuit je christelijke identiteit naar de mogelijkheden om een passende en uitnodigende leeromgeving te bieden. Wij bieden jou uiteraard begeleiding op maat in het laatste deel van je opleiding!

Je wordt onderdeel van een team met hart voor kinderen en een duidelijke visie op het onderwijs. Er heerst een open klimaat waarin iedereen waardering en respect voor elkaar heeft. Kindcentrum Johannes Calvijn is, samen met 15 andere scholen, onderdeel van Scholengroep IJsselrijk waarin je veel professionele collega’s hebt en een sterk netwerk.

Zoek jij een LIO stageplaats? Met kans op een aanstelling tot de zomervakantie. Wij vinden het fijn als je reageert!

Meer informatie? Voor meer info kun je contact opnemen met Gera Beukers (adjunct directeur) tel. 06-29 294 130. Ben je geïnteresseerd? Maak je interesse kenbaar door je motivatie en CV te mailen naar gerabeukers@ijsselrijk.nl tot uiterlijk 1 juli 2022.

Ook uw vacature onder de aandacht brengen in Noordwest-Overijssel? Genemuiden Actueel, Hasselt Actueel, Zwartsluis Actueel en Land Veno Actueel zijn daarvoor dè online mediapartners. Neem voor meer informatie contact op met onze redactie.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra