Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
27 september 2022
Agenda
Active

Corso Sint Jansklooster verwacht bezoekersrecord

Geplaatst op: 10 augustus 2022

“In de laatste dagen hebben we te maken met een enorme piek in de online kaartverkoop”, stelt COV penningmeester Rinus Stam. “Dit voorspelt dat we bij de komende editie van vrijdag 19 en zaterdag 20 augustus alle bezoekrecords gaan breken.”

Zowel bij het middagcorso, het avondcorso als het corsofestival op de zaterdag is de verwachting dat er een enorme stijging van het aantal bezoekers te zien zal zijn vergeleken bij het laatste recordjaar van 2019. De organiserende Christelijke Oranje Vereniging wil dan ook graag de hulp inroepen van extra vrijwilligers ten behoeve van de organisatie.

Het corso van Sint Jansklooster wordt natuurlijk al door alle inwoners van ons dorp gemaakt. Maar naast het meebouwen bij de corsowagens, zijn er dus ook diverse rollen als vrijwilliger bij de organisatie van ons prachtige evenement weggelegd.

De organisatie laat weten: “Op dit moment zoeken we bijvoorbeeld nog een aantal mensen voor de bezetting van de entreeposten, voor de begeleiding bij de tribunes en voor de begeleiding bij de parkeervelden. Wil jij ook meehelpen om het publiek te verwelkomen en zo ook als inwoner van Sint Jansklooster een trotse vrijwilliger te zijn, meld je dan via een mailtje aan bij Aniek Ziel of Kirsten Lassche via vrijwilligers@corsoklooster.nl, of met je telefoon via 06-15250831.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Leistra