Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
9 december 2023
Agenda
Active

Loodgietersbedrijf vof Smit ter Wee: vakkundig en betaalbaar

Geplaatst op: 5 september 2022

(Adv.) Wie zoekt naar betrouwbare, vakkundige en betaalbare loodgieter, is bij Johan Smit aan het goede adres.

Smit ging na zijn schoolperiode aan de slag als loodgieter bij enkele werkgevers in Zwolle. Op den duur ging hij voor zichzelf aan de slag: “Vijftien jaar geleden werd ik zzp’er. Dat was beter te combineren met onze boerderij.”

Smit is allround loodgieter. Dat betekent dat hij niet alleen reparaties uitvoert, maar ook adviseert en betrokken is bij nieuwbouw of verbouwing. Verder kent dak- en zinkwerk geen geheimen voor de vakman en helpt hij mensen op weg met keukens, badkamers en sanitair. “Ik werk voornamelijk in de kop van Overijssel. Daarnaast reken ik in Zwartewaterland geen voorrijkosten”, vertelt Smit, die zowel werkt voor bedrijven als particulieren.

Opzoek naar een vakkundige loodgieter in de omgeving van Zwartewaterland? Bel Johan Smit voor de mogelijkheden: 06 229 771 92.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Leistra