Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
1 december 2022
Agenda
Active

Vacature: Commercieel medewerker (m/v) (voorkeur 32 uur)

Geplaatst op: 14 september 2022

(Adv.) Sinke/Heilbron/Regiobank Vollenhove zoekt een commercieel medewerker voor 32 uur per week.

Werkzaamheden en kenmerken van de functie;

-Beheer dagelijkse bankzaken van onze Regiobank relaties

-1e lijn klantcontact (via mail, telefoon en balie)

-Opzetten en uitvoeren commerciële plannen

-Feeling met sociale media en marketing

-Liefst in bezit van de opleiding WFT Basis, of bereidheid dit certificaat te behalen

-Enthousiast en gedreven karakter

Wat biedt Sinke?

Roy Visscher vertelt: “We zijn op zoek naar een leuke collega die de regio kent en dus bekend is met de cultuur in Vollenhove. Vertrouwen is het sleutelwoord in onze organisatie omdat dit essentieel is voor zowel klant als adviseur. We doen het goed en gaan dat ook meer en meer laten zien. Ook daarvoor zijn wij een duizendpoot nodig die niet bang is zijn gezicht te laten zien en namens ons zich in de markt gaat bewegen. Het is een mooie toegankelijke markt met ontzettend veel uiteenlopende mogelijkheden. Je kan je op veel gebieden ontwikkelen en krijgt daar alle ruimte voor. Naast je vaste werkzaamheden bepaal je zelf hoe jij je dag indeelt. We zijn de adviseur in de buurt wat betekent dat we ook de buurt in gaan. Een bijkomende taak is bijvoorbeeld het opzetten van commerciële plannen in samenwerking met de gemeenschap. Kortom, een zelfstandige, veelzijdige functie in een jong ambitieus team.”

Waar hoor jij straks bij?

Sinke/Heilbron/Regiobank Vollenhove adviseert zijn relaties op gebied van Verzekeringen, Hypotheken, bankzaken en makelaardij. Ben jij diegene die wij zoeken en lijkt het je leuk om ons te ondersteunen?

Neem contact op

Heb je vragen over de invulling van de functie en uren? Neem contact op met Roy Visscher 06-52751454 of stuur je motivatie brief en cv per mail naar r.visscher@sinkebv.nl

Gepubliceerd door Robert Jansema
Leistra