Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
1 december 2022
Agenda
Active

Bibliotheek Vollenhove viert samen met de buren Burendag

Geplaatst op: 15 september 2022

Bibliotheek Vollenhove doet zaterdag 24 september mee aan Burendag, een initiatief van Douwe Egberts en het Oranje Fonds. Alle buren zijn van 10.00 tot 12.00 uur van harte welkom voor een koffiemoment met gezellige pubquiz en leuke kinderactiviteit.

De eerste twee rondes van de pubquiz zijn voor alle drie de vestigingen gelijk, de derde ronde gaat over de stad of het dorp waar de desbetreffende vestiging zich bevindt. De winnaar gaat met de eeuwige roem naar huis. Voor de kinderen staan in de Bibliotheek Steenwijk de VR-brillen klaar. In Vollenhove komen er pannenkoeken uit de 3D-printer en in Oldemarkt kunnen de kinderen een krans knutselen. Daarnaast staat in alle drie de vestigingen een kleurhoek en een kan ranja klaar.

De directe buren van de Bibliotheek Vollenhove ontvangen een uitnodiging in de brievenbus. Wie geen uitnodiging heeft ontvangen, maar wel mee wil doen, kan zich aanmelden in één van de drie vestigingen of via www.bibliotheekkopvanoverijssel.nl/agenda.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Leistra