Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
9 december 2023
Agenda
Active

Studieavonden in dorpshuis over Bijbelse Toekomstverwachting

Geplaatst op: 19 oktober 2022

Het Zoeklicht organiseert een seminar over het thema: Bijbelse Toekomstverwachting met als spreker Theo Niemeijer. Het zijn studies over de tekenen van de tijd waarin we leven. Deze bijeenkomsten zijn op maandag 24 en 31 oktober en 14 en 28 november in het Dorpshuis St. Janskamp, Monnikenweg 39. De avonden beginnen om 20.00 uur, de toegang is vrij.

Het Zoeklicht werd in 1919 opgericht door Johannes de Heer. Hij heeft veel onderzoek verricht naar de profetie├źn, maar is vooral bekend geworden van zijn liederenbundel. De organisatie organiseert vele activiteiten in heel Nederland, zoals samenkomsten, seminars en studiedagen, maar ook meerdaagse conferenties in christelijke conferentiecentrum Het Brandpunt in Doorn.

Het tijdschrift verschijnt iedere twee weken, waarin veel aandacht is voor de tekenen van de eindtijd en onderzoek naar de Bijbelse profetie├źn, waarin belangstellenden kunnen lezen dat ze de Here Jezus moeten verwachten. Ook het leven als christen in deze tijd komt ruim aan bod in studies en persoonlijke verhalen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Leistra