Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
28 maart 2024
Agenda
Active

Wie maakt de mooiste foto in het Waterloopbos?

Geplaatst op: 21 oktober 2022

Foto: Jurian Lambooij

‎Fotografen halen hun hart op in het fotogenieke Waterloopbos, waar het op dit moment barst van de paddestoelen. In samenwerking met CameraNU en Natuurmonumenten Waterloopbos organiseert het ProefLab een online fotowedstrijd. Prijzen worden verdeeld over de seizoenen herfst en winter. 

Het Waterloopbos is een uniek en prachtig fotogeniekbos dat vroeger als laboratorium voor waterproeven werd gebruikt. Je vindt er nog steeds bijzondere waterwerken die in heel de wereld zijn toegepast. Een bijzonder historische plek, dat zijn aandacht verdient, vond de organisatie. Deelnemers maken kans op een van de volgende prijzen:

Een uitgebreid 3-gangen diner bij Paviljoen Het ProefLab// (restaurant in het Waterloopbos) & publicatie van je foto op één van de nieuwe menukaarten of online

Het Waterloopbosboek t.w.v. € 32,50

Een cadeaubon van € 25,00 te besteden bij CameraNU.nl

Deelnemen aan de fotowedstrijd kan als volgt. Post je mooiste foto van je bezoek aan het Waterloopbos op Instagram. Tag de accounts van: @hetproeflab @waterloopbos en @cameranu_nl. Vermeld de volgende hashtags: #waterloopbosfotowedstrijd #hetproeflab #waterloopbos #cameranu_nl.

Er wordt een winnaar gekozen over de seizoenen herfst en winter. De winnaar zal door een onafhankelijke jury van professionele fotografen worden gekozen. De organisatie benadrukt dat er op dit moment topdrukte is in het bos. Er wordt verzocht geen voedsel mee te nemen en met respect met de natuur om te gaan. Honden zijn verplicht om aangelijnd te worden.

De wedstrijd loopt t/m de laatste dag van de winter: 20 maart 2023.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra