Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
3 februari 2023
Agenda
Active

Maher opent pizzeria & steakhouse aan Kerkplein

Geplaatst op: 7 november 2022

De deuren van Pizzeria & Steakhouse Lama gingen zaterdag voor het eerst open. Voor eigenaar Maher gaat hiermee een lang gekoesterde wens in vervulling. Hij heeft jarenlang als kok gewerkt en wilde heel erg graag zijn eigen draai geven aan zijn passie voor het bereiden van lekker eten. Doordat de vorige eigenaar besloot te verhuizen kan Maher nu eindelijk zijn dromen waarmaken aan het Kerkplein.

Wie Maher kent, weet inmiddels ook dat hij graag over eten praat. Hij zal dan ook de maaltijden met veel liefde bereiden. Op de menukaart staan maar liefst 150 gerechten, bestaande uit diverse pizza’s (ook met heerlijk gevulde kaasranden), kip-, shoarma- en dönergerechten, mixed grill schotels, voor- en nagerechten maar ook patat en snacks behoren tot de mogelijkheden. Hiermee hoopt hij in een ieders behoefte te voorzien.

Maher wil ook graag mee met de tijd en kan de maaltijd(en) ook bezorgen, een wens van menig klant. Hij bezorgt zowel in Vollenhove (gratis), als in de wijde omgeving van Ens t/m Zwartsluis (tegen kleine vergoeding). Afhalen en ter plaatse eten behoort uiteraard ook nog gewoon tot de mogelijkheden.

Maaltijden kunnen ter plaatse, telefonisch of online besteld worden via de website pizzerialama.nl

Gepubliceerd door Robert Jansema
Leistra