Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
3 februari 2023
Agenda
Active

Hoe ziet Vollenhove er over 15 jaar uit?

Geplaatst op: 9 november 2022

(Ingezonden) Over 15 jaar ziet Vollenhove er anders uit dan nu. Omdat inwoners  nieuwe wensen hebben, ruimte zoeken om te ondernemen, te wonen of te ontspannen. En ook omdat we voor een aantal opgaven staan. Denk alleen al aan woningbouw, de uitstraling van de haven, een zonnepark enz.

Hoe Vollenhove er dan uitziet kunnen we niet voorspellen. We weten wél wat we van waarde vinden, waar we ruimte voor willen houden én maken. Dit alles krijgt een plek in onze toekomstvisie.

Uitnodiging voor inwoners van Vollenhove:

Wilt u invloed op veranderingen in uw directe omgeving? Heeft u veranderplannen? Kennis en ideeën die u wilt delen? Of nieuwsgierig naar de inzendingen die we ontvingen – en naar de prijswinnaars? Kom dan naar de aftrap voor onze toekomstvisie op 17 november in de Burght. We starten om 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur. Graag tot dan!

Gepubliceerd door Robert Jansema
Leistra