Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
9 december 2023
Agenda
Active

Zoeklicht seminar in St. Jansklooster

Geplaatst op: 14 november 2022

(Ingezonden) Het Zoeklicht organiseert een seminar over het thema: Bijbelse Toekomstverwachting met als spreker ds. Theo Niemeijer. Dit zijn vier studies over de tekenen van de tijd waarin we leven.

De twee laatste bijeenkomsten zijn op maandag 14 en 28 november in het Dorpshuis St. Janskamp, Monnikenweg 39. De avonden beginnen om 20.00 uur, de toegang is vrij. De thema’s van deze avond zijn; de grote verdrukking en de laatste avond over het komend vrederijk.

Mocht u de eerste avonden  (24 en 31 oktober) gemist hebben,  dan kunt u daar een uittreksel van ontvangen. ( tekenen van de tijd waarin we leven , en de opname van de gemeente)

Inloop vanaf 19.30 uur, en de toegang is vrij.

Het Zoeklicht werd in 1919 opgericht door Johannes de Heer. Hij heeft veel onderzoek verricht naar de profetieën, maar is vooral bekend geworden van zijn liederenbundel. De organisatie organiseert vele activiteiten in heel Nederland, zoals samenkomsten, seminars en studiedagen, maar ook meerdaagse conferenties in christelijke conferentiecentrum Het Brandpunt in Doorn.

Het tijdschrift verschijnt elke maand , waarin veel aandacht is voor de tekenen van de eindtijd en onderzoek naar de Bijbelse profetieën, waarin we kunnen lezen dat we de Here Jezus moeten verwachten. Ook het leven als christen in deze tijd komt ruim aan bod in studies en persoonlijke verhalen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Leistra