Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
29 maart 2024
Agenda
Active

Winkeliers in Vollenhove houden grootse decemberactie

Geplaatst op: 2 december 2022

(Adv.) Ondernemers in Vollenhove geven in de decembermaand voor enkele duizenden euro’s aan waardebonnen weg. Wie een willekeurige aankoop doet bij een van de speciaalzaken, maakt kans op prachtige prijzen.

Dat werkt als volgt: je levert je kassabon in met daarop naam en adres. Je deponeert deze in de bestemde box bij de winkelier. Op de zaterdagen 10, 17, 24 december worden lootjes getrokken bij een van de deelnemende speciaalzaken. De uitslag van die loterij verschijnt ieder weekend op LandVenoActueel.nl. Op 31 december wordt de hoofdprijs getrokken.

Dat betekent dus dat klanten iedere week opnieuw kans maken op een prijs. De hoofdprijs is een weekend Centerparcs. Voor die trekking worden de bonnen van alle weken in december gebruikt. De ondernemers geven aan dat ze met deze grootschalige actie ook hopen op winkelend publiek van buiten Vollenhove. “Alle speciaalzaken zitten op loopafstand van elkaar en je kunt overal kosteloos parkeren, reden genoeg om december-inkopen te doen in Vollenhove”, aldus de winkeliers.

Deelnemende zaken: Slagerij Heetebrij, Dier All In, Groenteman Simon Dragt, Joos en Jij, Zus en Zoos, Vino Veno, Rembrandt Bloemen, Drogisterij Martine, Kebap Huis, Bakkerij Houtsma, Bouwmarkt Vinke, Druk Hubo Decorette, Bakkerij Schaap en Coop Kerssies.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra