Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
23 april 2024
Agenda
Active

90’s Reloaded met DJ Jean en Party Animals in De Burght

Geplaatst op: 11 januari 2023

(Adv.) We gaan weer terug in de tijd naar het decennium van Flippo’s, gabbers en Super Mario! Om precies te zijn de jaren ‘90 tijdens 90’s Reloaded. Dit keer wordt De Burght in Vollenhove op 4 maart omgetoverd tot een walhalla voor de liefhebber van de jaren ‘90 muziek. Je waant je weer in de discotheek met de knallers van toen. Er zullen niet alleen super gave dj’s zijn, maar ook live acts van formaat zoals de Party Animals!

Ben jij ook zo’n fan van de jaren ’90? Van de rages, de videoclips, de tv-series, de muziek? Dan is ‘It All Started In The Nineties’ op je lijf geschreven! Het is een feest van herkenning met de vetste muziek uit de jaren ’90, van eurodance tot (house/trance) classics, rock en hip-hop tot happy hardcore. Alle energieke dansvloerklassiekers komen voorbij!

It All Started In The Nineties is begonnen in 2010 en heeft niet alleen in talloze feesttenten, bedrijfsfeesten  en kroegen gestaan, maar je kon ze bijvoorbeeld ook zien op de Zwarte Cross, Festival Zand, Solar Weekend, Extrema Outdoor en Lakedance waar de tent geregeld (bijna letterlijk) werd afgebroken. Je kunt dus wel spreken van een van de bekendste jaren ’90 acts van Nederland! Herinneringen, feest en heel veel energie. It All Started In The Nineties!

DJ Jean

Met (internationale) hits als ‘The Launch’, ‘Every Single Day’ en ‘Love Come Home’ heeft de bekendste house dj van Nederland geen verdere uitleg nodig. Naast de kleinere feesten kun je hem ook nog steeds bewonderen op de grote festivals zoals Tomorrowland en Dutch Valley. De door velen genoemde Godfather of House weet hoe je een feestje moet bouwen en dat gaat hij tijdens 90’s Reloaded ook weer laten zien. Wedden dat je op de dansvloer te vinden bent als DJ Jean achter de draaitafel zijn hits draait?

Party Animals

Eén van de meest geliefde 90’s acts in Nederland is er ook bij: de Party Animals. Opgekomen uit de gabbercultuur in de jaren negentig kun je ze inmiddels vrolijk hakkend langs zo’n beetje alle evenementen, festivals en feesttenten in Nederland zien.  Ze hebben klassiekers op hun naam zoals Have You Ever been Mellow. Deze monsterhit maakt zelfs deel uit van de canon van de Nederlandse popmuziek. De groep is de absolute verpersoonlijking van de zorgeloze en grenzeloze jaren ‘90. Ze overstijgen generaties en genres en hoewel de stevige beat destijds gewaagd was, gaan inmiddels hele volksstammen los op de aantrekkelijke en tijdloze muziek. Dit wordt gegarandeerd vol gas hakken op 4 maart in Vollenhove.

Kaarten

De tickets in de voorverkoop gaan al hard. Wil je er ook zeker van zijn dat je erbij bent? Kaarten zijn te koop op www.tickettekoop.nl/2023/90s-reloaded. De entree is van 21.00 tot 23.00 uur. Het feest duurt tot 02.00 uur. En wil je zelf niet met de auto? Er rijd ook een bus van Emmeloord naar Marknesse en door naar Vollenhove en weer terug. Niet alleen kaarten voor de bus zijn nu ook te koop, maar ook munten om een drankje te kunnen halen. Super handig als je de rij bij de kassa wilt ontlopen!

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra