Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
19 april 2024
Agenda
Active

Bridgeclub Brederwiede zet deuren open voor nieuwe leden 

Geplaatst op: 19 januari 2023

Bridgeclub Brederwiede bestaat uit een gezellige groep mannen en vrouwen. Zoals de naam al doet vermoeden bestaat deze club al bijna 25 jaar. Elke maandagavond komt de club bijeen in de Burght te Vollenhove om dit interessante kaartspel met elkaar te spelen. “Een gezellig spel waarbij je nooit uitgeleerd raakt”, aldus Anny Lok.

Bridge is een kaartspel dat wordt gespeeld met vier personen (twee tegen twee) en 52 kaarten. Het is niet alleen een spannend kaartspel, het is ook nog eens goed voor de hersenen én natuurlijk heel goed voor de sociale contacten. Zowel jong als oud, beginnende als gevorderde bridgers zijn van harte welkom om zich aan te melden bij de club.

 Het spel is voor iedereen goed te leren. Ervaren klaverjassers zullen deze denksport eerder onder de knie hebben, maar ook als u geen enkele ervaring heeft dan zijn de beginselen goed te leren om vervolgens bij Bridgeclub Brederwiede te spelen. Als je kaarten leuk vindt dan is bridgen echt een spel wat je ook moet leren. Er is eventueel een mogelijkheid om op les te gaan.

De bridgeclub heet u van harte welkom om op maandagavond eens een kijkje te komen nemen in de Burght. Zij spelen daar van 19:00 – 22:00 uur. Lijkt het u leuk om gezellig mee te doen en/of wilt u meer informatie, neem dan gerust contact op met één van de volgende bestuursleden:

Joop van Heerde (Vollenhove) 06-22036630

Henk van de Wal (Blokzijl) 06-18872325

Anny Lok (Vollenhove) 06-22737181

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra