Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
24 april 2024
Agenda
Active

Tamek weer drie jaar partner van Corso Sint Jansklooster

Geplaatst op: 27 februari 2023

Op de foto: John Mondria (Tamek), Hoege Heetebrij (voorzitter COV), Egbert Lassche (commissie PR en Sponsoring).

Tamek heeft haar sponsorovereenkomst met corso Sint Jansklooster wederom met drie jaar verlengd. Hier is de COV Tamek zeer dankbaar voor, want zonder sponsoren geen corso.

De commissie PR en Sponsoring van de organiserende Christelijk Oranjevereniging heeft in de laatste maanden een nieuw sponsorplan geïntroduceerd, waarbij een ruim aantal nieuwe, grote sponsoren zijn binnengehaald. Deze commissie bestaat uit Ronnie Rook, Egbert Lassche, Ellen Santbergen en Jesse van Dalen.

Voorzitter Hoege Heetebrij van de COV is erg blij met de extra inkomsten voor de organisatie. “Het  uitgangspunt van het acquisitieplan van de commissie is geweest dat de sponsorinkomsten op gelijk niveau zouden moeten komen met het totaal uit te keren prijzengeld aan de corsobouwers. Nu dit gelukt is, weten de sponsoren dat hun geld voor 100% terecht komt bij de corsobouwers.”

De ondertekening van de sponsorovereenkomst met Tamek geldt dit jaar als de onofficiële aftrap van het sponsorseizoen; de komende weken zal de commissie PR en Sponsoring de bestaande sponsoren van het corso dan ook weer actief benaderen, met als doel hen te behouden als sponsor van het corso van Sint Jansklooster.

Tamek is een bedrijf gespecialiseerd in accountancy en belastingadvies en heeft zeven vestigingen in de regio. Daarnaast is ze al sinds 2001, dus 22 jaar, één van de belangrijkste sponsoren van het Kloosterse corso. Volgens directeur John Mondria wil het bedrijf zich graag associëren met dit geweldige evenement en draagt het vooral graag een steentje bij in de kosten van de corsocreaties.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra