Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
25 april 2024
Agenda
Active

Ruimer assortiment bij Dier All In dankzij make-over

Geplaatst op: 1 maart 2023

(Adv.) De Dier All In is weer open. De speciaalzaak in Vollenhove onderging de afgelopen anderhalve week een fikse metamorfose. “Dat merkt de klant gelijk bij binnenkomst, ons assortiment is een stuk groter en we bieden meer service”, vertelt eigenaar Henk van Benthem.

Als voorbeeld noemt hij bijvoorbeeld een weegschaal in de zaak. Zo kunnen baasjes eenvoudig het gewicht van hun dier te weten komen en daar vervolgens het voedingspatroon op aanpassen. Ook staan de medicijnen voortaan niet meer achter de kassa, maar in de schappen. Zo kan men eerst zelf rustig rondkijken.

De winkel heeft verder een compleet nieuwe look gekregen. De producten staan voortaan niet in ‘gangen’, maar in ‘straten’. Zo zie je in één oogopslag waar je voor jouw dier moet zijn. “Doordat we grote voorraden, die voorheen in de winkel stonden, nu deels ook opslaan in het magazijn is er meer ruimte ontstaan. Daardoor hebben we bijvoorbeeld de afdeling met vers dierenvoer kunnen verruimen”, legt Van Benthem uit.

Verder kunnen dierenbezitters op digitale schermen een abonnement afsluiten, zodat ze altijd op tijd de producten voor hun dier (op een vaste dag) krijgen thuisbezorgd. Ook kan voer voortaan in een afsluitbare trommel worden meegenomen: “We vragen wat statiegeld voor de trommel. Die kun je vervolgens mee naar huis nemen en de volgende keer weer vullen. Zo zijn we met elkaar duurzaam bezig.”

Van Benthem gaat er vanuit dat hij en zijn team de klanten op deze manier nog beter van dienst kunnen zijn: “En wie het druk heeft, kan natuurlijk ook altijd bestellen via bezorgverkeer.nl”

 

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra