Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
29 maart 2024
Agenda
Active

Piet Croes voortaan in eregalerij van VHK

Geplaatst op: 28 maart 2023

Op de vrijwilligersavond die VHK afgelopen vrijdagavond hield, is Piet Croes benoemd tot erelid van VHK Sint Jansklooster. “Een meer dan terechte onderscheiding voor iemand die al zolang meeloopt dat hij niet meer weg te denken is binnen de club VHK”, concludeerde het bestuur.

​Piet is in al die jaren in verschillende hoedanigheden actief geweest, eerst als speler, maar daarna vooral toch ook als (jeugd)trainer, scheidsrechter en ook als trainer/coach van diverse clubs in de regio.
En nu nog steeds, ondertussen al op respectabele leeftijd op het veld te vinden als trainer van de lagere VHK senioren. De man die misschien wel duizend spelers onder zijn hoede heeft gehad krijgt dan ook zeer verdiend een plek in de eregalerij van VHK, een galerij waar VHK trots op is.

Zoals elk jaar wordt één VHK’er extra in  de schijnwerpers gezet en benoemd tot vrijwilliger van het jaar. Dit jaar viel deze eer te beurt aan Theo Knobbe die al vele jaren lang de ledenadministratie en het contributiebeheer onder zijn vertrouwde hoede heeft. Daarnaast heeft Theo een belangrijke spilfunctie binnen de technische commissie van VHK. Ook Robert Eenkhoorn werd in het zonnetje gezet vanwege zijn verdiensten voor de VHK jeugdteams het afgelopen seizoen. Beiden kregen naast een fraai opgemaakte oorkonde, nog een leuke surprise uitgereikt.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra