Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
25 april 2024
Agenda
Active

VVSA N4 2 behaalt kampioenschap

Geplaatst op: 17 april 2023

De meiden van VVSA N4 2 gingen de 2e competitie van dit seizoen sterk van start. Met steeds winst en soms gelijkspel behaalden ze in de eerste helft van de competitie al een flinke voorsprong op de rest. Na de voorjaarsvakantie gingen ze ervoor om deze voorsprong vast te houden en dat is ze gelukt!

Met het kampioenschap al veilig gesteld, wachtten afgelopen zaterdag nog 2 wedstrijden tegen sterke tegenstanders. De laatste wedstrijd werd gespeeld tegen het andere N4 team van VVSA, waarmee zij samen trainen. N4 1 werd vorige competitie kampioen en zij zijn dus zeer aan elkaar gewaagd. Dit leverde voor de speelsters van beide teams en al het publiek wat was meegekomen een spannend spel op. Met nog behaalde 3 punten op de laatste wedstrijddag mocht daarna het kampioensfeest gevierd worden.

Nu gaan de teams van N4 zich klaar maken voor een volgend seizoen in niveau 5. In dit niveau zullen zij de 2e bal niet meer mogen vangen waardoor het steeds meer het echte volleybal wordt. Beide teams hebben bewezen klaar te zijn voor deze volgende stap!

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra