Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
25 april 2024
Agenda
Active

Atelierroute Weerribben-Wieden dit jaar op 7 en 8 oktober

Geplaatst op: 2 juni 2023

Vorig jaar was deze Atelierroute een groot succes: bijna 50 kunstenaars deden mee, met veel bezoekers als gevolg. De meesten uit Steenwijkerland maar ook van ver daarbuiten. De belangstelling, ook van buiten de gemeentegrenzen, neemt ieder jaar toe. Voor de kunstenaars uit Steenwijkerland is deze Atelierroute een goede gelegenheid hun naamsbekendheid te vergroten en hun werk en werkwijze te presenteren aan hun relaties en aan het grote publiek.

Ook kunstenaars, die hun atelier niet kunnen of willen openstellen, kunnen meedoen, als gastkunstenaar in het atelier van één van de andere deelnemers.

De deelnemende kunstenaars hebben bovendien de gelegenheid de hele maand oktober te exposeren in het Kulturhus te Giethoorn.  Zonder extra kosten.  De officiële opening van de Atelierroute en de expositie zal plaats vinden op vrijdag 6 oktober om 19.30 uur, in het Kulturhus.

De organisatie is weer in handen van de Kunstkring Steenwijkerland. De aangesloten kunstenaars willen hiermee hun bijdrage leveren aan het culturele klimaat in Steenwijkerland. De Atelieroute is door zijn laagdrempeligheid een gemakkelijke manier voor de inwoners van Steenwijkerland, maar zeker ook voor bezoekers van elders, om met kunst en de makers ervan in contact te komen.

Het inschrijfgeld is € 40,-, voor leden van de Kunstkring € 35,-.

De sluitingsdatum voor de inschrijving is  17 juli 2023.

Voor meer informatie en aanmelden: www.atelierrouteweerribbenwieden.nl.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra