Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
16 april 2024
Agenda
Active

Jeugdclinic survivalrun in Vollenhove

Geplaatst op: 9 juni 2023

Ben je tussen de 8 en 15 jaar en wil je graag eens kennismaken met survivalrun? Kom dan vrijdag 30 juni 2023 naar de jeugdclinic van Trainingsgroep Survivalrun Vollenhove (TSV) en ontdek of deze sport misschien wel iets voor jou is.

Survivalrun is een sport die hardlopen combineert met hindernissen. Het is een uitdagende sport waarbij kracht, conditie, techniek en doorzettingsvermogen belangrijk zijn. Want naast het lopen en de hindernissen speelt ook de ‘strijd tegen de elementen’ – zoals wind, water en zon – een belangrijke rol.

Tijdens de jeugdclinic maak je kennis met survivalrun. Je krijgt uitleg over de sport en over onze vereniging. Daarnaast oefen je enkele basistechnieken die belangrijk zijn, zoals de beenklim en apenhangen. En natuurlijk mag je ook lekker klauteren en klimmen op onze trainingsbaan.

Wil je na de clinic graag verder met survivalrun? Dat kan! Je kunt je dan aanmelden voor de beginnersgroep waarin je eerst de basistechnieken leert. Daarna stroom je door naar een reguliere jeugdgroep. Let op: als er te veel aanmeldingen zijn voor de beginnersgroep, kom je eerst op een wachtlijst en kun je pas later in het seizoen starten.

De jeugdclinic wordt gegeven op vrijdag 30 juni 2023 van 15.30 tot 16.30 op de trainingsbaan van de TSV (Aan Boord 2 in Vollenhove). Wil je meedoen? Meld je dan aan via secretariaat@tsvollenhove.nl. Er is beperkt plek en vol is vol, dus wees er snel bij.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra