Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
9 december 2023
Agenda
Active

Lekker (wit)vissen in de zomer!

Geplaatst op: 10 juni 2023

(Adv.) Het heeft even geduurd, maar nu is het dan echt zover: de zomer is begonnen! Voor veel recreatie vissers dé tijd om lek- ker stoom af te blazen langs (of op) het water. Lekker de gedachten verzetten, ont-stressen en je visje vangen. Alleen, met de kids of vrienden een leuke ochtend, middag of avond genieten van de mooie hobby.

Witvissen

Voor de witvisser hebben we inmiddels van álles in huis. Ben je volledig startend? We hebben mooie vaste stokken in de aanbied- ing in diverse lengtes, complete starterssets, maar ook los. Gereitjes, loodjes, haakjes, lijnen, schepnetten, leefnetten noem maar op. Alles is verkrijgbaar en direct leverbaar. Inmiddels voorzien van hengels en vooral op zoek naar (meer) vangsten? Bij Black Riv- er hebben we verse maden, casters, wormen, dauwpieren en mestpiertjes. Daarnaast hebben we ook veel soorten lokvoer, zowel voor het vissen met de vaste stok als bijvoorbeeld de feedervisserij.

Zonnetje

De afgelopen en komende dagen is het volop aanwezig: zonneschijn. De een vind het fantastich, de ander wat minder. Maar als vissers zijn we het allemaal eens, de schittering op het water speelt zowel de roofvisser als de witvisser parten. Het turen naar de dobber of het scannen van het wateroppervlaktes als roofvisser, een zonnebril (of pet) is nagenoeg een must. Voor zowel petten als (polariserende) zonnebrillen ben je bij Black River óók aan het juiste adres. We hebben een mooi aanbod van diverse merken zoals Shimano, Strike King, Fox en SPRO Freestyle. Qua petten hebben we een nóg groter assortiment, van nagenoeg alle merk- en die wij leveren hebben we mooie petten in de winkel. Kom zeker eens langs om ze te bekijken.

Social media

Black River is actief op Instagram en Facebook. Wij posten regelmatig foto’s van mooie vangsten die ingezonden worden door onze bezoekers. Steeds vaker krijgen wij inzedingen uit de wijde regio binnen en die proberen we allemaal door te plaatsen! Daar- naast posten wij regelmatig speciale aanbiedingen. Volg ons en blijf altijd op de hoogte!

Black River Fishing & Boats

Industrieweg 38, Hasselt Overijssel, NL telefoon: 085 079 70 10
mail: info@black-river.nl

Openingstijden

ma 13.00 – 18.00 u di-vr 10.00 – 18.00 u za 10.00 – 17.00 u

Volg ons op social media via Instagram en Facebook

Gepubliceerd door Bas Jansen
Leistra