Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
9 december 2023
Agenda
Active

Parcours survivalrun goedgekeurd

Geplaatst op: 10 november 2023

De parcourscommissie van de Survivalrun heeft alle onderdelen vrijdag goedgekeurd. Daarmee staan alle lichten op groen voor de jaarlijkse survivalrun die zaterdag in Vollenhove wordt gehouden. Honderden survivalrunners leggen een route af die kan oplopen tot 13 kilometer.

Publiek en deelnemers moeten morgen wel rekening houden met de weersomstandigheden. Morgenochtend komen naast perioden met zon ook buien voor, ook is daarbij nog kans op onweer in Overijssel. Morgenmiddag zijn er perioden met zon en vooral in het noorden en midden komen nog enkele buien voor. Het wordt maximaal 10 graden. Bekijk hier de starttijden.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Leistra