Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
22 juli 2024
Agenda
Active

De Speciaalzaak verhuist naar nieuwe locatie in centrum Vollenhove

Geplaatst op: 4 juli 2024

(Ingezonden) De Speciaalzaak, een kleinschalige dagbesteding waar cliënten unieke cadeaus en geschenken maken voor speciale momenten, verhuist naar een nieuwe, centrale locatie. Vanaf 1 juli kunt u onze vernieuwde winkel vinden aan de Molenberg 15 in het hart van Vollenhove, nabij de supermarkt en drogisterij.

De Speciaalzaak was voorheen gevestigd in woonzorgcentrum Nieuw Clarenberg. Hoewel de winkel daar een warme en vertrouwde plek had, bleek deze locatie voor klanten moeilijk vindbaar. Met de verhuizing naar het centrum van Vollenhove hopen wij op meer zichtbaarheid en toegankelijkheid voor onze klanten.

Bij De Speciaalzaak vindt u handgemaakte cadeaus voor diverse gelegenheden zoals verjaardagen, bedankjes einde schooljaar, Vaderdag en Moederdag. Elk product wordt met zorg en liefde gemaakt door onze cliënten, waardoor elk cadeau een bijzonder verhaal heeft.

De cliënten van de dagbesteding blijven actief in Nieuw Clarenberg en blijven daar een waardevolle bijdrage leveren aan de horeca en facilitaire diensten. De verhuizing van de winkel zal hun dagelijkse activiteiten en zorg niet beïnvloeden. Ze blijven met dezelfde inzet en plezier hun taken uitvoeren.

Met deze nieuwe locatie hopen de twee jonge en enthousiaste ondernemers met hart voor de zorg, Marianne Davelaar en Annemarie Kusters, een nieuwe impuls te geven aan de detailhandel in Vollenhove. Daarnaast biedt deze verhuizing nieuwe mogelijkheden voor cliënten met een zorgindicatie die het leuk vinden om in de winkel te helpen en mee te werken aan het maken van speciale cadeautjes en geschenken.

Wij nodigen iedereen uit om een kijkje te komen nemen in onze nieuwe winkel en te ontdekken wat voor moois onze cliënten hebben gemaakt. Uw bezoek en aankopen ondersteunen direct de dagbesteding en bieden onze cliënten een waardevolle daginvulling.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met De Speciaalzaak via www.dagbestedingdespeciaalzaak.nl 

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra