Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
22 juli 2024
Agenda
Active

Wie wint ‘Veno’s Got Talent’?

Geplaatst op: 9 juli 2024

Ben jij het talent van Vollenhove? Laat het zien tijdens Veno’s Got Talent! Tijdens de verkiezingsavond op 20 augustus wordt de feesttent een podium voor jong en oud! Of je nu kunt zingen, dansen, goochelen of een ander uniek talent hebt, dit is jouw kans om te schitteren voor het grote publiek. Iedereen is welkom om deel te nemen!

Naast een onvergetelijke avond, maak je met jouw talent zelfs kans op mooie prijzen! De acts zullen beoordeeld worden door een vakkundige jury. De winnaar gaat ervandoor met de hoofdprijs, een waardebon t.w.v. ruim € 150! Ook de tweede en derde plek zullen niet met lege handen naar huis gaan.

Schrijf je in door een e-mail te sturen naar verkiezing@corsovollenhove.nl onder vermelding van Veno’s Got Talent. Vermeld je naam, leeftijd en een beschrijving van de act. Met een groepje meedoen? Vermeld dan ook het aantal mensen. Houd er rekening mee dat je ongeveer 3 minuten de tijd hebt om de jury te overtuigen van jouw talent.

Aanmelden kan tot 6 augustus. Mis deze kans niet en wie weet sta jij in de schijnwerpers op 20 augustus! Tot dan!

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra